Babysalmesang

MUSIK FOR BØRN

Romdrup/Klarup sogn vil gerne hjælpe dig med at give dit barn en god start på livet……

Derfor tilbyder vi en række børnemusikhold, som er et gratis tilbud om musikundervisning for børn og deres voksne.

Børnemusik formidler et musikalsk samvær/nærvær mellem dig og dit barn. Barnets sanser og motorik stimuleres. Du får ideer og lege, der kan bruges hjemme. Du møder andre forældre. Børnemusik har til formål at stimulere barnets umiddelbare musikglæde og videreudvikle det musikalske potentiale, som alle børn er født med. Det lille barn holder meget af at lege med sin stemme og at opleve sammenhængen mellem lyd, bevægelse og rytme.

Gennem forskellige sange og musikalske lege stimuleres sanserne bredt, og barnet styrkes motorisk, sprogligt og socialt. Desuden udvikles barnets lytteevne, koncentration og nysgerrighed.

I Romdrup/Klarup kirker tilbyder vi:
BABYSALMESANG - For babyer mellem 2 mdr og opefter.
MUSIKALSK LEGESTUE - for børn mellem 18 mdr og indtil skolealderen.

BABYSALMESANG

Babysalmesang er musikalsk samvær for forældre og barn i Sognegården. Det er desværre ikke praktisk muligt at være i vores kirker. Vi synger fagtesange, danser, leger med tørklæder, rasleæg og sæbebobler. Sammen slutter vi af med kaffe/te/brød.
Hvis der er nok tilmeldte bliver der oprettet to hold :
Mandag kl. 10.30 og torsdag kl. 10.30

De næste hold begynder d. 9/1 og d.12/1 2017 Man tilmelder sig til annemettehybner@gmail.com

Der er begrænset pladser på holdene, og man tilmeldes efter først til mølle.
Forårets hold begynder d. 24/4 2017.

MUSIKALSK LEGESTUE

Musikalsk legestue er musikalsk hygge og sjov for store og små.. En dejlig måde at være sammen med sit barn på. Vi synger, danser og spiller på instrumenter. På de ældste hold vil der desuden blive fortalt lidt bibelhistorie med rekvisitter, dukker og børnene er aktive i fortællingen.

Holdene der tilbydes er opdelt efter alder, så der er kan gives den helt rigtig stimulation og udfordring til dit barn. Det er jo meget forskelligt, hvad et barn på 1 og et barn på 4 kan gøre og har behov for.. At gå til musik er en dejlig hyggestund for barn og voksen. Bedsteforældre er også meget velkomne med deres børnebørn.

Vi tilbyder flg. hold :
TUMLINGESANG:
Hold 1 : 18 - 24 mdr. Mandage kl. 16.30 – 17.10 i Sognegården. Opstart 9/1
Hold 2 : 2 årige. Tirsdage kl. 16.30 – 17.10 i Sognegården. Opstart d. 10/1

KRUDTUGLER :
Hold 1: 3 årige. Mandage kl. 17.15 - 18.00 i Sognegården Opstart 9/1.
Hold 2 : 3 årige. Tirsdage kl. 17.15 – 18.00 i Sognegården. Opstart : 10/1.

SALMERØDDER : Hold 1 : 4 – 5 årige. Mandage 16.45 – 17.30 I Sognegården og Klarup kirke med opstart 13/3.

Tilmelding til Tumlinge, Krudtugler og Salmerødder er muligt fra d. 1/12. Ved tilmelding oplyses barnets navn og fødselsdag og forældres telefonnummer til annemettehybner@gmail.com

Om kirke- og kulturmedarbejderen

Annemette Hübner er uddannet lærer med musik og billedkunst som liniefag. Hun har tidligere arbejdet i folkeskolen og i Aalborg Kulturskole, hvor hun har undervist børn 0 - 10 år i musik og billedkunst.

Kurser indenfor disse områder for dagplejere, pædagoger og lærere er det også blevet til, og så er Annemette Hübner igang med at uddanne sig til organist. Babysalmesang har Annemette erfaring for fra Storvorde-Sejlflod Pastorat.